Învață toate noțiunile contabile și fiscale pe care trebuie să le știe orice antreprenor din România.
Atenție! Nu vrem să devii contabil – iți explicăm doar noțiunile de care ai nevoie în rolul tău de antreprenor.
Eu am plătit mult pentru informațiile din acest curs, indirect în special, prin sutele de greșeli făcute în anii trecuți. Nu are sens să faci aceleași greșeli ca mine – accesează cursul și nu vei mai avea vreun stres referitor la partea fiscală a afacerii tale!

Cea mai bună idee de afacere e cea care ți se potrivește cel mai bine!
Pe ideea asta punem cel mai mult accent în cursul destinat alegerii și validării unei idei de afaceri.
Pe scurt, trebuie să găsești o idee care să se potrivească personalității tale, pe care să o validezi în piață prin diferite metode.
Cursul conține 14 lecții video și resurse ce te vor ajuta să alegi cea mai bună idee de afacere pentru tine!

Îmi aduc aminte de începuturile mele în antreprenoriat, când nu înțelegeam legile din România și acest aspect mă stresa foarte tare. Aveam impresia că la prima greșeală, pot apărea repercusiuni grave.
Ca să spargem frica majorității începătorilor în antreprenoriat, ți-am pregătit 23 de lecții video ce ating toate noțiunile de legislație comercială pe care trebuie să le știi ca antreprenor.
Informațiile din lecții sunt realizate de avocații parteneri, dar lecțiile sunt structurate de noi, explicate într-un limbaj simplu, astfel încât oricine să poată înțelege noțiunile!

Mulți antreprenori se chinuie să învețe cum să facă promovare pe cea mai “la modă” rețea de socializare a momentului, dar nu se concentrează să înțeleagă cum funcționează Marketing-ul.
După ce învață Facebook Ads, apare o nouă platformă (Tiktok) și trebuie să o ia de la capăt. După apare altă platformă și tot așa… Au învățat pe de rost cum să facă reclame pe acea rețea de socializare și nu se pot adapta la orice platformă, pentru că nu înțeleg mecanismele din spate.
În acest curs vei înțelege cum poți promova orice afacere pe care o ai, prin orice metoda de promovare. Discutam în principiu despre Marketing Digital, însă iți clarificăm tot ce ar trebui să știi, ca să nu mai duci lipsa de clienți cu afacerile tale!
Sunt peste 20 de lecții video, ce vor fi încărcate treptat pe platformă!

După ani de zile de consumat content despre Mindset-ul unui antreprenor de succes, am realizat că pierd timpul degeaba.
Ani de zile de citit aceleași lucruri, vagi, care nu mă ajută real să dobândesc caractersticile de personalitate necesare.
Astfel, acum 2 ani am decis să fac terapie cu un psihoterapeut cognitiv-temperamental. El m-a ajutat să-mi schimb gândirea, prin metode concrete preluate din psihoterapie cognitiv-temperamentala, care mi-au modelat personalitatea exact cum mi-am dorit încă de la început.
Cu ajutorul lui Cristian, psihoterapeutul meu, ți-am pregătit 14 lecții video în care iți arătăm exact cum să devii cea mai bună variantă a ta.