START UP NOW

Pentru cei care vor să lanseze o afacere profitabilă în România

 

Parcurge sistemul nostru şi îţi garantăm că vei avea o afacere de succes până la finalizarea acestuia

 

Un proiect prin care îţi oferim tot know-how-ul necesar, asistenţă din partea unor experţi în domeniu şi un mentor care se implică direct în procesul tău, până când reuşeşti să lansezi o afacere de succes în România

LOCURI DISPONIBILE: 10

EFICIENT

Sistemul conţine lecţii video, task-uri interactive și întâlniri frecvente cu mentorul alocat, astfel încât să ne asigurăm că înţelegi și aplici informaţiile oferite.

STRATEGIC

Lansarea unei afaceri este precum rezolvarea unui puzzle și fiecare parte din sistem este o piesă din acesta, pe care o vei pune în locul potrivit cu ajutorul mentorului tău.

ACCESIBIL

Nu trebuie să ai experienţă sau capital de investit, trebuie doar să-ţi dorești cu adevărat să fii un antreprenor de succes și ne ocupăm noi de restul.

Start UP Now: un simplu curs?

Start UP Now nu este un simplu curs de afaceri! Start UP Now este un sistem educaţional prin care oferim participanţilor mediul perfect pentru lansarea unei afaceri de succes în România.
Sistemul este alcătuit din:

cursuri video ce conţin toate informaţiile tehnice de care are nevoie un antreprenor

task-uri concepute în așa fel încât după îndeplinirea lor, tu vei avea o afacere de succes

teste de verificare prin care ne asigurăm că ai înţeles informaţiile transmise prin cursuri

întâlniri frecvente cu antreprenori experimentaţi, care săţi ofere informaţiile extra de care ai nevoie

consultanţă 1 to 1 până în momentul în care ai pus business-ul “pe picioare”

Sistemul nostru este un puzzle. Noi îţi arătăm unde trebuie să pui piesele. După ce așezi toate piesele și puzzle-ul este gata, afacerea ta este funcţională și profitabilă.

Un simplu curs de afaceri îţi oferă doar informaţiile aferente, însă prin parcurgerea Start UP Now ne asigurăm că înţelegi informaţiile transmise și că le aplici în afacerea ta.

Partea TEORETICĂ

Primul pas în dezvoltarea noii tale afaceri este să înţelegi toate conceptele antreprenoriale necesare. Partea teoretică a sistemului ne asigură că fiecare participant primește tot know-how-ul de care are nevoie pentru a avea succes în afaceri.

Ea este alcătuită din 10 capitole prin care atingem fiecare punct important în lansarea unei afaceri:

1. Psihologie și mindset

Până să începem discuţia despre conceptele tehnice antreprenoriale, trebuie să ne asigurăm că ai gândirea adecvată unui antreprenor de succes. Acest capitol oferă informaţii concrete despre regulile de mentalitate pe care trebuie să ţi le implementezi pentru a crește șansele de succes cu afacerea ta.

2. Ideea de afacere

În acest capitol te ajutăm să alegi o idee de afacere potrivită, care să te evidenţieze și să rezoneze cu tipul tău de personalitate. După ce alegem ideea, tot în acest capitol ne asiguram că o validăm în piaţă prin diferite tehnici și resurse.

3. Legislaţie comercială

Chiar dacă suntem antreprenori și nu avocaţi sau juriști, trebuie să înţelegem mediul legislativ înainte să deschidem o afacere. Majoritatea începătorilor în antreprenoriat sunt speriaţi de acest capitol, însă toate informaţiile sunt prezentate într-un limbaj ușor de înţeles pentru oricine.

4. Contabilitate și fiscalitate

În acest capitol îţi oferim toate informaţiile din mediul fiscal, pentru a ne asigura că înţelegi toate taxele și impozitele pe care le vei plăti ca antreprenor în România. Din nou, mulţi sunt speriaţi de aceste concepte, însă ele sunt mult mai simple și ușor de înţeles decât pare.

5. Noţiuni antreprenoriale

Trebuie să învăţăm limbajul antreprenorilor, pe care unii îl numesc “Limba afacereză”, iar în acest capitol îţi oferim toate conceptele pe care trebuie să le înţelegi înainte să lansezi o afacere cu potenţial de succes.

6. Planificare și organizare

După ce am înţeles toate conceptele antreprenoriale, este momentul să începem crearea elementelor de planificare necesare afacerii tale. Majoritatea antreprenorilor din România nu își fac nici măcar un plan de afaceri, însă în acest capitol îţi oferim machete și modele pentru toate elementele de planificare pe care trebuie să le completezi tu, alături de mentorul responsabil, pentru afacerea ta.

7. Finanţare

Regula de aur în afaceri este: “Dacă nu reușești să deschizi o afacere fără bani, nu poţi să o gestionezi nici dacă ai avea toţi banii din lume”. În acest capitol îţi oferim soluţii concrete pentru  finanţarea afacerii tale și ne asigurăm că generezi capitalul necesar înainte să trecem la următoarele capitole.

8. Management-ul persoanelor

După ce am pus la punct toate conceptele antreprenoriale, elementele de planificare și am reușit să-ţi finanţăm afacerea, începem să formăm echipele potrivite. În acest capitol îţi oferim toate informaţiile referitoare la recrutarea și managerierea persoanelor din echipa ta. Nu uita, un antreprenor trebuie să coordoneze comunităţi, altfel este doar un freelancer!

9. Marketing și vânzări

Ce-ar fi o afacere fără profit? Voluntariat. În acest capitol ne asigurăm că înţelegi toate conceptele de promovare și generare clienţi pentru afacerea ta, iar mentorul responsabil de tine se asigură că ai o strategie concretă și eficientă prin care generezi venituri în compania ta.

10. Lansare

Având în vedere că am pus la punct toate elementele de care ai nevoie pentru lansarea afacerii, în acest capitol îţi oferim niște ultime informaţii de care ai nevoie pentru a-ţi lansa cu succes afacerea.

Teoria nu este suficientă

Sunt mulţi manageri și directori ai altor companii, care au tot know-how-ul prezentat în sistem. Tocmai de aceea, nu este suficient să știi toată teoria, dacă nu reușești să o aplici.

Sistemul nostru se asigură că:

1. fiecare participant înţelege informaţiile transmise în cursurile video – sub fiecare lecţie, ai o secţiune dedicată întrebărilor, ale căror răspunsuri le primești din partea unor persoane ce au expertiză în subiectul discutat în capitolul respectiv
2. la sfârșitul fiecărei lecţii dintr-un capitol, vei avea un test sau un task de rezolvat, ce te duce mai aproape de lansarea afacerii tale
3. la sfârșitul fiecărui capitol din curs, vei putea programa o întâlnire online cu un antreprenor din echipa noastră, care se asigură că aplici informaţiile transmise

Sistemul nostru îţi este potrivit dacă…

Vrei să-ţi schimbi profesia

Fie că ești grădinar, hairstylist, manager sau ai orice altă calificare și-ţi dorești să fii antreprenor, te vom ajuta să-ţi deschizi un business de succes.

Ești antreprenor

Chiar dacă ai mai încercat să reușești în afaceri, însă simţi că ai nevoie de experienţa unor persoane cu câţiva pași înaintea ta, sistemul îţi este potrivit.

Ești dispus să te dezvolţi

Noi îţi oferim toate informaţiile și sfaturile noastre, însă tu trebuie să te implici activ în acest program, măcar 1h/zi.

10 motive pentru care să te înscrii în sistemul nostru

Te învăţăm doar informaţii reale și testate în prealabil de antreprenorii din echipa noastră

Sistemul nostru este gândit amănunţit, astfel încât orice
persoană care-l parcurge, devine un antreprenor de succes

Înveţi din greșelile pe care noi le-am făcut în trecut, fără
să îţi pierzi câţiva ani de “încercat pe cont propriu”

Ești monitorizat în tot procesul până când reușești să îţi deschizi business-ul

Discuţi cu antreprenori experimentaţi, care-ţi oferă perspectiva necesară

Faci parte dintr-o comunitate de pasionaţi de
antreprenoriat, cu care poţi stabili diverse colaborări

Cursurile video pot fi înţelese de oricine și îţi oferă cât mai des exemple reale

Te învăţăm cum să-ţi finanţezi afacerea, chiar dacă acum nu ai capitalul necesar

Îţi oferim claritate și direcţie în drumul tău de antreprenor

Ai acces pe viaţă la cursurile video și resursele din sistem

Întrebări frecvente

Există vreo garanţie după achiziţionarea sistemului START UP NOW?

Da, după achiziţionarea sistemului, ai 14 de zile la dispoziţie să te decizi dacă vrei să începem această frumoasă colaborare. În cazul în care simţi că sistemul nu ţi se potrivește, poţi solicita returnarea contra valorii în termen de 14 zile de la achiziţionare, iar în termen de maximum 4 zile lucrătoare, banii îţi vor fi returnaţi.

Ce primesc prin achiziţionarea sistemului START UP NOW?

Sistemul START UP NOW este conceput în așa fel încât să ajute o persoană fără niciun fel de experienţă în antreprenoriat să reușească să-și deschidă un business profitabil în România. Așadar, sistemul cuprinde o serie de lecţii video, împărţite în capitole și lecţii. După finalizarea fiecărei lecţii, cursantul parcurge un test de verificare sau are de realizat un task. La sfârșitul fiecărui capitol, cursantul stabilește o întâlnire online cu unul din antreprenorii echipei noastre.

Ce implică task-urile și testele de la sfârșitul lecţiilor din sistem?

Fiecare lecţie din sistem conţine la sfârșitul acesteia, fie un test de verificare al cunoștinţelor obţinute, fie un task pe care cursantul trebuie să-l realizeze. Pentru a putea trece la lecţia următoare, cursantul trebuie să promoveze testul de verificare sau să realizeze task-ul. Task-urile sunt diferite activităţi pe care trebuie să le realizeze cursantul, gândite în beneficiul afacerii sale, astfel încât să accelereze deschiderea afacerii (spre ex.: “Task-ul lecţiei de astăzi este să realizezi planul de alocare al bugetului necesar de investit în afacerea ta!”)

Ce implică întâlnirile cu antreprenorii din START UP NOW?

La sfârșitul fiecărui capitol, cursanţii beneficiază de câte o întâlnire în mediul online cu un antreprenor din echipa noastră. Persoanele cu care te vei întâlni sunt antreprenori experimentaţi, care au una sau mai multe afaceri în România și care generează cel puţin 1 milion de euro anual. Înainte de fiecare întâlnire, îţi recomandăm să pregătești o listă de întrebări pentru mentorul cu care te vei întâlni, astfel încât timpul să fie folosit optim.

Trebuie să am experienţă în antreprenoriat dacă vreau să parcurg sistemul?

Sistemul este conceput pentru persoanele care nu au niciun fel de experienţă în antreprenoriat. Noi te luăm “de la zero” și îţi explicăm toate conceptele pe care trebuie să le cunoști, în cazul în care vrei să ai o afacere de succes în România.

Dacă am experienţă în afaceri, sistemul mi se potrivește?

Sistemul este conceput pentru antreprenorii începători, însă s-a dovedit util și pentru cei care au încercat să-și deschidă una sau mai multe afaceri în România și nu au reușit să atingă performanţa dorită. În cazul în care ai avut sau ai afaceri în România, o parte dintre informaţii probabil le vei cunoaște deja, însă vei beneficia și de multe informaţii extra. De asemenea, în sistem vei avea oportunitatea de a discuta cu antreprenori experimentaţi, care să-ţi ofere niște răspunsuri specifice problemelor cu care te confrunţi.

Ce implică întâlnirile cu antreprenorii din START UP NOW?

La sfârșitul fiecărui capitol, cursanţii beneficiază de câte o întâlnire în mediul online cu un antreprenor din echipa noastră. Persoanele cu care te vei întâlni sunt antreprenori experimentaţi, care au una sau mai multe afaceri în România și care generează cel puţin 1 milion de euro anual. Înainte de fiecare întâlnire, îţi recomandăm să pregătești o listă de întrebări pentru mentorul cu care te vei întâlni, astfel încât timpul să fie folosit optim.

Sistemul mă ajută să-mi finanţez afacerea?

Un întreg capitol este dedicat finanţării afacerii tale, iar noi te putem îndruma până când reușești să obţii investiţia iniţială. De asemenea, te putem pune în legătură cu investitori privaţi, bănci și consultanţi în fonduri europene care să te ajute să-ţi finanţezi afacerea!

Sistemul este potrivit doar afacerilor din România?

Sistemul conţine mai multe capitole care fac referire la fiscalitatea și legislaţia din România. De-a lungul timpului, au existat cursanţi care au parcurs sistemul și au reușit să-și deschidă afaceri în alte ţări, precum Belgia, Italia, Grecia, Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova, Statele Unite ale Americii, Emiratele Arabe Unite. Noi nu putem oferi informaţii legislative sau fiscale despre alte ţări, însă restul informaţiilor se potrivesc în orice ţară ai vrea să-ţi deschizi afacerea.

Care este diferenţă dintre plata totală și cea secvenţială a sistemului?

Cursanţii care aleg să achite integral înscrierea în sistemul nostru beneficiază de o reducere semnificativă comparativ cu cei care aleg să plătească secvenţial. Cei care achită secvenţial, plătesc separat fiecare capitol din sistemul nostru. Indiferent dacă plata se realizează integral sau în rate, sistemul este același (conţine aceleași cursuri, teste, task-uri și cursantul beneficiază de același număr de întâlniri cu antreprenorii din sistem).

Pot parcurge sistemul START UP NOW de mai multe ori?

În cazul în care vrei să deschizi mai multe afaceri diferite și consideri că vrei să parcurgi sistemul separat pentru fiecare afacere în parte, poţi parcurge sistemul de câte ori consideri. Însă, noi considerăm că folosind informaţiile din sistem poţi deschide singur orice afacere ulterior, deci nu trebuie să achiziţionezi din nou sistemul nostru pentru fiecare business pe care vrei să-l deschizi.

Sistemul mă ajută să aleg o idee de afacere?

Sistemul START UP NOW cuprinde o serie de lecţii menite să îndrume cursanţii să aleagă o idee de afacere care să li se potrivească. Exact cum explică mentorii din sistem, este foarte important să alegi o idee de afacere care să-ţi valorifice calităţile și talentele, altfel nu vei putea să atingi performanţa. Sistemul te ajută să alegi cea mai bună afacere pentru personalitatea ta!

Pot schimba ideea de afacere în mijlocul sistemului?

Dacă un cursant vrea să-și schimbe ideea de afacere în timpul parcurgerii sistemului, el poate face acest lucru doar continuând cursurile și întâlnirile pentru noua idee de afacere. Mentorii din sistem te vor ajuta să alegi iniţial cea mai bună idee de afacere pentru tine, însă dacă vrei să o schimbi, este alegerea ta. Din păcate, întâlnirile din lecţiile parcurse anterior nu pot fi repetate pentru noua idee de afacere.

Cât timp durează sistemul START UP NOW?

Noi înţelegem că fiecare cursant are ritmul lui de învăţare și un anumit timp pe care și-l poate aloca acestui sistem. Astfel, poţi parcurge sistemul în cât timp dorești, fără să fie vreo presiune din partea noastră. Cu cât termini mai repede cursurile, testele, taskurile și întâlnirile cu mentorii din sistem, cu atât afacerea ta va fi deschisă mai rapid, însă nu putem avea pretenţia ca o persoană care are deja un job stabil, de exemplu, să aloce același timp sistemului precum o persoană care nu are altă activitate care să-i ocupe timp.

Ne puteţi ajuta și în implementarea afacerii după finalizarea sistemului?

Bineînţeles că da! Scopul nostru este să ajutăm cât mai multe persoane să-și deschidă o afacere profitabilă, astfel colaborarea se va termina când tu reușești acest lucru. Cursanţii pot opta pentru consultanţă extra, după finalizarea sistemului. Tot ce trebuie să faci este să-i spui mentorului din ultima întâlnire că vrei să te ajutăm frecvent în business-ul tău!

Ce alte beneficii are sistemul?

Pe lângă toate informaţiile oferite și întâlnirile cu mentorii din sistem, noi avem o întreagă reţea de companii care îţi poate oferi diferite servicii de care ai nevoie în afacerea ta: web development, web design, finanţare, marketing, optimizare seo etc. Mai mult de atât, cursanţii din sistem beneficiază de preţuri speciale, considerabil mai mici, pentru toate aceste servicii!