Termeni si conditii

 1. DEFINITII SI TERMENI

Prestator – S.C. VREAU AFACERE S.R.L., cu sediul in Municipiul Bucuresti, Sector 5, Strada Livezilor, Nr. 5, Înregistrată la Oficiul Registrul Comerțului sub nr. J40/18161/2022, având C.U.I.: 46832763  – societatea care opereaza site-ul web https://robertmtk.ro/;

Cumparator / Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani, o persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda. Pot fi clienti ai site-ului si persoanele cu varsta intre 16 si 18 ani, daca au acordul expres al reprezentantului legal.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii;

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Site – site-ul de prezentare gazduit la adresa web robertmtk.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Prestator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Prestatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Servicii de pe Site.

Servicii – orice serviciu listat pe Site, inclusiv serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Prestator, Cumparatorului/Clientului ca urmare a Contractului incheiat.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Prestator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Prestatorului si a Cumparatorului.

Continut – reprezinta:

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui mesaj trimis Cumparatorilor de catre Prestator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata Cumparatorului prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Prestatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de Serviciile si/sau tarifele practicate de Prestator intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Prestatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la Prestator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui Serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca Serviciul respecta sau nu standardele de calitate solicitate;

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare Serviciu putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui Serviciu.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre Serviciile din pagina respectiva.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit Serviciu. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Document – prezentele Temene si Conditii.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la Servicii similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Serviciu de catre robertmtk.ro, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Prestator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

 1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, in scris sau e-mail) prin care Prestatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Contractul se considera incheiat intre Prestator si Cumparator/Client in momentul platii pretului catre Client.

2.3. Documentele si informatiile puse la dispozitie de catre Prestator pe Site vor sta la baza Contractului.

 1. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.

Pentru motive justificate, robertmtk.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel robertmtk.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al vanzatorului, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2. Comunicarea cu Prestatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site.

3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, robertmtk.ro isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.4. In cazul platilor online, Prestatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

3.5. Toate informatiile folosite pentru descrierea Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Prestatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3.6.      Platforma robertmtk.ro este destinata pasionatilor de antreprenoriat si prezinta un program de mentorat prin care clientii sunt sprijiniti sa isi deschida un business si primesc indrumare “pas cu pas”.

3.7. Toti clientii inscrisi in platforma si care au achitat pretul beneficiaza de o serie de cursuri video si intalniri cu consultanti de afaceri (mentori), care se vor asigura ca fiecare client a inteles corect informatiile primite in cursuri si ca le pune in aplicare in mod corespunzator.

3.8.      Cursurile vor fi vandute la pretul prevazut pe site, care este final. Plata se va realiza online, prin intermediul procesatorului de plati STRIPE, regulile acestuia fiind aplicabile.

3.9.      Dupa plata pretului cursului, clientul va primi factura aferenta prin e-mail si datele de acces la curs.

 

3.10.    Un curs este impartit in Capitole, care la randul lor sunt impartite in Lectii.

            Cursul este format dintr-un numar de lectii in format scris si video, iar fiecare lectie are un test de tip grila la sfarsit, la care cumparatorul trebuie sa raspunda sau o sarcina pe care clientul trebuie sa o indeplineasca pentru a dovedi intelegerea si insusirea informatiilor cuprinse in lectia respectiva. Daca un cursant (cumparator) greseste vreo intrebare din testul de cunostinte sau nu indeplineste sarcina de final a lectiei, nu poate trece la lectia urmatoare.

            In orice moment, un cursant are acces la toate lectiile anterioare la care a promovat testul de cunostinte, dar nu are acces la lectiile urmatoare, decat daca a promovat testul de verificare al lectiei anterioare.

 

3.11. Dupa incheierea fiecarui capitol, cursantul are dreptul sa programeze o intalnire online cu o persoana din echipa site-ului robertmtk.ro pentru a discuta si aprofunda informatia acumulata. Pentru progamarea intalnirii online, clientul trebuie sa-si aleaga o data si o ora din calendarul pus la dispozitie pe website.

3.12. Dupa un anumit timp de la achizitionarea unui Serviciu, Cumparatorului i se poate solicita inscrierea unui Review legat de Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Serviciilor.

 1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

4.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a VREAU AFACERE S.R.L., acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

4.2. Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de robertmtk.ro, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al robertmtk.ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al VREAU AFACERE S.R.L..

4.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre robertmtk.ro si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea robertmtk.ro cu referire la acel Continut.

4.4. Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

4.5. Niciun Continut transmis catre Client, Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea robertmtk.ro si/sau al angajatului/prepusului robertmtk.ro care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

4.6. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 1. COMANDA

5.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin transmiterea unui mesaj din contul de client catre robertmtk.ro.

5.2. Prin transmiterea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii

5.3. Prin transmiterea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Prestatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Prestator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

5.4. Prestatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

5.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

5.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de robertmtk.ro, in cazul platii online;

5.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

5.5. In cazul incheierii contractului prin mijloace de comunicare la distanta, Cumparatorul persoana fizica nu are dreptul sa se retraga din Contract, potrivit dispozitiilor art. 16 din OUG nr. 34 / 2014, citam:

“ARTICOLUL 16 – Exceptări de la dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 915 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:

 1. m)furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.”

5.6. In cazul in care un Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Prestator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Prestatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

 1. CONFIDENTIALITATE

6.1. S.C. VREAU AFACERE S.R.L va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document si in documentul “Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal” publicata pe site-ul robertmtk.ro.

6.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Prestatorului.

6.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Prestatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Prestatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. S.C. VREAU AFACERE S.R.L nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

 1. COMUNICARI COMERCIALE

7.1. Cumparatorul/Utilizatorul/Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Prestatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:

7.1.2. prin modificarea setarilor din Cont ;

7.1.3. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Prestator; sau

7.1.4. prin contactarea Prestatorului.

 1. FACTURARE PLATA

8.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.robertmtk.ro includ T.V.A., conform legislatiei in vigoare.

8.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt descrise in cuprinsul site-ului. Prestatorul va putea oferi reduceri de pret in cazul platii integrale a intregului curs sau a mai multor capitole din acesta.

8.3. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

8.4. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre S.C. VREAU AFACERE S.R.L in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

 1. PRESTAREA SERVICIILOR ACHIZITIONATE PE SITE

 

9.1. Prestatorul va presta toate serviciile la care s-a agajat in termenele si in conditiile descrise pe site si in prezentul document.

 

 

 1. RASPUNDERE

10.1. Prestatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Prestator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii. Raspunderea partilor este limitata conventional la valoarea cursului achizitionat de catre client, indiferente de cuantumul prejudiciului potential si de modalitatea de calcul a acestuia.

10.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

10.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

10.4. Prestatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenii si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

 1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

11.1. Va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care este prezentata pe site-ul robertmtk.ro si care face parte integranta din prezentul document.

 1. FOLOLSIREA COOKIE-URILOR

12.1. Vezi Politica de cookies, care face parte din prezentul Document.

 1. FORTA MAJORA

13.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

13.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 1. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

14.1. Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Prestator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.